De zorgvrager staat centraal

Bij ons staat de zorgvrager onvoorwaardelijk centraal. We zijn er vast van overtuigd dat de zorg die we bieden, volledig afgestemd moet zijn op de specifieke behoeften en wensen van de zorgvrager. Dit betekent dat we ons inzetten om te begrijpen en mee te gaan in de belevingswereld van zowel de zorgvrager als de mantelzorger.

 

Onze kernwaarden

Het bieden van een luisterend oor is een van onze kernwaarden. We luisteren aandachtig om de unieke behoeften van elke zorgvrager te begrijpen, en we betrekken hen actief in het gesprek over hun zorg en ondersteuning. Dit stelt ons in staat om een individueel zorgplan op te stellen dat perfect aansluit bij hun behoeften.

We streven ernaar om te begrijpen wat de zorgvrager echt nodig heeft en wil – Emotionele steun, dagelijkse activiteiten, of gewoon een vriendelijk gesprek. We respecteren en waarderen de unieke persoonlijkheid en ervaringen van elke zorgvrager.

Ons uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat elke zorgvrager zich comfortabel, gerespecteerd en begrepen voelt binnen onze dagbesteding. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht en empathie essentieel zijn voor het leveren van zorg van de beste kwaliteit.